Dammen


Dammen. Iedereen zal het wel eens gespeeld hebben, thuis, met de nodige variatie in regels, met als gevolg eindeloze discussies. Maar dammen is meer, het is de koning der denksporten. Dammen is meer dan een schijf en een dam op een dambord.
Het damspel is rijk aan strategie, combinaties, slagwendingen.
Als u alleen thuis speelt, mist u veel van deze finesses in het spel. Bij een damclub krijgt men hier
een dieper inzicht in. Een avondje dammen is veel ontspannender dan u denkt.
Hier vindt u informatie over damclub De Juiste Zet. Kom eens een kijkje nemen. Iedereen is van harte welkom.

Onze club


Damclub De Juiste Zet speelt iedere maandagavond in de sporthal te Dilsen.We zijn te vinden op de eerste verdieping. We proberen onze partijen te starten om 19:30 u. om tijdig klaar te zijn voor het sluitingsuur. Indien u interesse heeft bent u altijd welkom op een clubavond, jullie worden met open armen ontvangen en er is altijd wel iemand bereid om de nodige uitleg te verschaffen.

In onze club kan je deelnemen aan de onderlinge competitie, sneldammen, bekerwedstrijden.Verder zijn er nog de Limburgse, Vlaamse en nationale kampioenschappen, als individueel of als club. Van de leden die er momenteel zijn, zijn er zeven die deel nemen aan het onderlingeclubkampioenschap, anderen nemen wegens omstandigheden op dit moment nog niet actief deel, maar wachten met spanning tot ook zij weer kunnen deelnemen.
Onze leden, in alfabetische volgorde :
Borghoms Freddie, Dirkx Paul, Loddewijkx Paul, Millan Vincent, Mol Albert,Stukken Rik, Wattez Jozef, Weytjens Jos
en als last but not least Christ Verhaag.
Het bestuur :
Weytjens Jos, Loddewijkx Paul


Contact : homebrew.ed@telenet.be / jos.weytjens@skynet.be